Zomer smoothie recept

Zomer smoothie recept

Zomer smoothie recept bereid met tropische vruchten!

Smoothies zijn heerlijk, maar het lijkt wel of er standaard banaan in moet zitten. Bekijk de ingrediëntenlijst meer eens op een willekeurig zomer smoothie recept. Aangezien mijn vriendin niet zo goed tegen banaan kan is dat soms best frustrerend. Daarom hebben wij dit heerlijke simpele zomer smoothie recept bedacht zonder banaan!

De mango in dit zomer smoothie recept geeft ongeveer hetzelfde mondgevoel aan de smoothie als banaan. Mango bevat ook nog eens minder calorieën dan banaan. En dat is natuurlijk ook mooi meegenomen!

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om andere soorten fruit of groenten te gebruiken. Kijk eens een beetje rond op onze website voor lekkere smoothie recepten. Of download de groene smoothie recepten kaart. Met deze handige kaart kun je een voorraad smoothie maken zodat je altijd een lekkere frisse smoothie bij de hand hebt. Neem je alleen een smoothie als ontbijt dan raad ik je aan om wat groenten toe te voegen aan je smoothie, denk aan spinazie, courgette, komkommer of bleekselderij. De groente zorgt voor een verzadigd gevoel en bezorgt je de benodigde vitamine.

Wat ik zelf ook erg lekker vind is om wat aardbeien of blauwe bessen door dit recept heen te mixen. Wat is jou favoriete smoothie recept? Laat even een reactie achter!

Zomer smoothie recept
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Heerlijk fris zomer smoothie recept zonder banaan!
Chef:
Soort: Smoothies
Smaak: Smoothies
Aantal: 1
Ingrediënten
  • ½ Ananas
  • ½ Mango
  • 200 ml Versgeperst sinaasappelsap
Stappen
  1. Snij de ananas en de mango in stukjes, pers de sinaasappels, doe alles in de blender. Even kort mixen en je smoothie is klaar!

Heerlijke verse zomer smoothie zonder banaan! Plaats jou favoriete zomer smoothie recept hieronder als reactie!

Zomer smoothie ingrediënten

Geniet ervan! 🙂

Vaardigheden

,

Gepubliceerd op

augustus 25, 2015

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel recept:  

Pin It on Pinterest