Tonijn omelet met spinazie en avocado vulling! Ontbijtrecept
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Paleo ontbijt recept, stevig tonijn omelet met spinazie en avocado vulling.
Chef:
Soort: Paleo ontbijt
Smaak: Europees
Aantal: 1
Ingrediƫnten
  • 2 Eieren, geklutst
  • 1 Hand gesneden spinazie
  • Wat basilicum blaadjes
  • Klein blikje tonijn, water basis
  • 1 tl dille
  • 1 tl kappertjes
  • ½ tl knoflook poeder
  • ½ Avocado
  • ½ Tomaat
  • 1 tl Kokos olie
Stappen
  1. Zorg dat alle benodigde ingrediƫnten voor het tonijn omelet klaar staan en alvast zijn gesneden. Meng in een kom de tonijn met de kappertjes, dille en het knoflook poeder door elkaar. Verwarm vervolgens de kokos olie in een grote koekenpan.
  2. Zodra de pan warm is voeg je het ei toe en wacht je totdat het ei redelijk gestold is. Plaats dan op de helft van het ei de gesneden spinazie met de basilicum blaadjes en schep hier vervolgens de tonijn overheen.
  3. Vouw voorzichtig de andere helft van het ei over de belegde kant heen. Laat het ei nog even doorbakken op een laag vuur. +/- 2 minuten.
  4. Schep het tonijn omelet op een bord en leg de gesneden avocado en tomaat op het ei. Klaar :) eet smakelijk.
Recipe by Club Paleo at https://www.clubpaleo.nl/recepten/tonijn-omelet/