Sander Clubpaleo

Ik ben Sander één van de oprichters van clubpaleo.nl. Al sinds mijn jeugd houd ik me bezig met sporten. De laatste jaren heb ik me vooral bezig gehouden met hardlopen en fitness. In 2012 heb ik de Marathon in Rotterdam uitgelopen, helemaal geweldig om dit te volbrengen. Na de zomer in 2013 vond ik het tijd om wat nieuws te proberen. Ik heb me toen ingeschreven voor een obstacle run. Via www.bewust-fit.nl kreeg ik de mogelijkheid om enkele trainingen hiervoor te volgen. Op deze manier ben ik in aanraking gekomen met cross-fit, bootcamp en strong nature trainingen. Ik moet zeggen, sindsdien wil ik niet anders meer.

Mij zie je niet meer in de sportschool

Via mijn trainer ben ik toen in aanraking gekomen met de Paleo lifestyle. Ik had hier wel al eerder van gehoord maar mezelf er eigenlijk nooit verder in verdiept. Na het bijwonen van een Paleo lifestyle seminar van mijn trainer heb ik besloten om op 1 Januari 2014 de stap te nemen en volgens het paleo lifestyle te gaan eten en bewegen.Sindsdien ben ik op het moment van schijven ( Mei 2014 ) ruim 15 kilo kwijt en voel ik me energiek en fit.Zelf pas ik het volgende principe toe: ik leef +/- een week strikt volgens de paleo regels en hou me aan de juiste voeding. Vervolgens geef ik mezelf 1 dag wat meer vrijheid om wat snacks ofzo te eten, niet overdrijven uiteraard. Na deze dag ga ik er weer een week tegenaan.

Simpel met de smaak van een culinair sterren gerecht

Al snel vond ik mezelf uren achter de pc en in de keuken om heerlijke paleo recepten te zoeken en bereiden. Hier is het idee ontstaan om mijn recepten met jullie te delen. Mijn paleo recepten zal ik zo duidelijk mogelijk stap voor stap voor jullie gaan beschrijven. Het doel is om makkelijk te bereiden recepten die de smaak van een sterren gerecht hebben op de website te plaatsen. Verder zal ik me gaan richten op het schrijven van verslagen van obstacle runs waaraan ik heb meegedaan.

Tot zover mijn voorstel rondje, wil je meer van me weten schroom niet en stuur me een berichtje via het contact formulier. Ik hoop dat jullie net zo zullen genieten van de gerechten en van het maken als ik zelf doe.

Paleo weekendmenu

Wil jij ook wekelijks paleo recepten ontvangen?

Maak kennis met de paleo lifestyle en ontvang wekelijks de nieuwste recepten per email. Vul hieronder je gegevens in en ontvang als bonus het gratis clubpaleo weekendmenu direct per email.

Je aanvraag is ontvangen. We sturen je nu een e-mail met het verzoek je e-mailadres te bevestigen.

Pin It on Pinterest