PALEO WEEKEND MENU!

“Maak kennis met de paleo lifestyle, ontdek de voordelen van gezond en natuurlijk eten”

Het paleo weekendmenu is de ideale manier om kennis te maken met de paleo lifestyle. Wil je direct het paleo weekendmenu ontvangen vul dan je gegevens op deze pagina in en ontvang het menu per mail.

Regelmatig spreek ik mensen die graag kennis zouden willen maken met de paleo lifestyle. Vaak weten ze van alles te verzinnen om de stap maar niet te hoeven maken. Ik kan niet zonder brood, ik heb geen tijd om lang in de keuken te staan, paleo maaltijden zijn duur, mijn man lust geen sla, wat moet ik eten op mijn werk en noem het maar op.

Komt dit je bekend voor? Speciaal voor jou hebben we het paleo weekendmenu opgesteld zodat je direct kennis kan maken met je nieuwe paleo lifestyle. Wacht niet langer en ontdek zelf de voordelen die gezond eten je zullen bieden!

Volg je de paleo lifestyle beter bekend als het paleo dieet al? Gebruik onze recepten ter inspiratie voor je eigen weekmenu.

Waaruit bestaat het paleo weekendmenu?

Het paleo weekendmenu bestaat uit 9 gemakkelijk te bereiden paleo recepten. Het menu is opgesteld voor 2 personen en beslaat 3 volledige dagen. Het paleo menu is perfect om in een weekend tijd kennis te maken met de paleo lifestyle. Natuurlijk kun je ook kiezen voor 3 andere willekeurige dagen waarop je het menu wilt volgen. Ben je met meer dan 2 personen? Geen probleem maar pas dan wel de aangegeven hoeveelheden op de paleo recepten en het boodschappenlijstje naar ratio aan.

In de paleo recepten uit het menu worden geen ingewikkelde ingrediënten gebruikt. Alle gebruikte ingredienten kun je in vrijwel iedere supermarkt halen. Naast het menu en de recepten ontvang je tevens een handige boodschappenlijst zodat je precies weet wat je nodig hebt.

Nieuwe paleo recepten

Het paleo weekendmenu bevat 9 heerlijke unieke paleo recepten. Met de stap voor stap kook instructies staat jouw paleo maaltijd zo op tafel!

De paleo lifestyle

Maak op een leuke manier kennis met paleo! Met het paleo weekendmenu ontdek je zelf de voordelen van de paleo lifestyle.

Boodschappenlijst

Naast het paleo weekendmenu ontvang je tevens een handige boodschappenlijst voor 2 personen!

Pin It on Pinterest