Martine clubpaleo even voorstellen!

Ik ben Martine, student, gek op onze hond, lekker eten, Starbuckskoffie en Feyenoord, en ik ben mede oprichter van deze site. Toen Sander met de paleo lifestyle begon was ik nogal sceptisch. Ik geloof namelijk in geen enkel dieet. Al is Paleo, de naam zegt het al, technisch gezien geen dieet maar een manier van leven. Maar toch heb ik er in het begin niet aan meegedaan. Ik vind mezelf prima zoals ik ben, dus waarom zou ik dan mijn eetgewoontes aanpassen? Dat gedoe met geen brood of pasta meer eten, daar had ik echt geen zin in. En daarbij, de ene wetenschapper beweert dat (volkoren) brood juist gezond is en de andere wetenschapper beweert weer dat vegetarisch eten het beste voor je is. Kortom, wie moet je geloven?

Diëten zijn onzin!

Dan is het ook nog eens zo dat ik nog nooit iemand ben tegengekomen die met een bepaald dieet is begonnen en zich er na 15 jaar nog steeds dolenthousiast aan houdt. Denk maar terug aan de hype van ene mevrouw Bakker van een aantal jaren geleden. Iedereen was lyrisch, maar nu hoor je er niemand meer over. En zo zijn er nog veel meer trends die komen en gaan. Momenteel gaat het alleen nog maar over ‘superfoods’. Allerlei poeders, bessen en zaden met onuitspreekbare namen die iedereen massaal door de yoghurt gooit. Niet te betalen en, zo blijkt al uit de eerste voorzichtige onderzoeken, zo super zijn ze nou ook weer niet.

Uit nieuwsgierigheid eetgewoontes veranderen

Nu heb ik bij Sander natuurlijk kunnen zien wat de Paleo lifestyle met je doet. En oke, hij ging ook ineens fanatiek sporten, dus het zal absoluut een combinatie zijn geweest van eten en bewegen, maar toch zag je al snel die verandering. Vooral de energie die hij ineens bleek te hebben sprak me wel aan. En op een ochtend werd ik wakker en besloot ik uit pure nieuwsgierigheid om het ook te gaan proberen. Mijn ervaringen deel ik in een wekelijkse blog. Verder zal ik me vooral bezig houden met de, in mijn ogen, lekkerste kant van de Paleo lifestyle: de snackrecepten en de vervangers van de traditionele slechte lekkernijen (denk aan patat, koekjes, chips en dergelijke). Heb je vragen, aan mij of over de recepten, stel deze dan gerust via het contactformulier. Veel plezier op deze site en geniet van het overheerlijke eten!

Paleo weekendmenu

Wil jij ook wekelijks paleo recepten ontvangen?

Maak kennis met de paleo lifestyle en ontvang wekelijks de nieuwste recepten per email. Vul hieronder je gegevens in en ontvang als bonus het gratis clubpaleo weekendmenu direct per email.

Je aanvraag is ontvangen. We sturen je nu een e-mail met het verzoek je e-mailadres te bevestigen.

Pin It on Pinterest